Onze producten zijn ontwikkeld voor de zwaarste omstandigheden bijv. OLIETANKERS, BOORPLATFORMS, CHEMISCHE INSTALLATIES EN WEGTRANSPORT VAN BRANDSTOF OF CHEMICALIËN.

Uw apparaat, uw keuze!

Al onze smartphones en tablets worden geleverd met stock Android. Dat betekent dat er geen onnodige of ongewenste applicaties zijn geïnstalleerd. Dit geeft de eindgebruiker volledige controle over het apparaat.

Premium service

We hebben een goede reputatie als het gaat om dienstverlening. Wanneer u bijvoorbeeld een apparaat aanbiedt voor reparatie, wordt het binnen zeven werkdagen gerepareerd en geretourneerd.

We weten wat je nodig hebt

Met onze jarenlange ervaring in het ontwikkelen en produceren van robuuste en ATEX-gecertificeerde smartphones en tablets, hebben wij oplossingen voor iedereen. Dit wordt ondersteund door een verkoopteam dat bekend is met de branche en beschikt over voldoende ondersteuning.
"Onze ATEX producten, zijn ontworpen voor gebruik tijdens de zwaarste omstandigheden"

Explosie veilige mobiele apparaten

Wij zijn de specialist voor explosieveilige (ATEX) mobiele apparaten, die gebruikt kunnen worden in Zone 1 en 21 om een veilige werkomgeving te garanderen. De apparaten zijn gecertificeerd volgens de verschillende internationale gevarenklassen en voldoen aan de landspecifieke vereisten.

Wij integreren verschillende internationale standaarden in ons product volgens de eisen van The European Committee for Standardisation (CEN). Voor de ontwikkeling van explosiebeveiliging werken wij nauw samen verschillende partners. Door de nieuwste technologie toe te passen, kunnen wij gebruikers over de hele wereld een uiterst betrouwbaar product geven dat gedurende lange tijd wordt gebruikt.