Waarom BCom?

Tegenwoordig leven we in een wereld waarin alles draait om communiceren en waar smartphones centraal lijken te staan. Ook op de werkvloer raakt dit steeds meer geïntegreerd en worden we steeds afhankelijker. Dan is er dus een oplossing nodig wanneer je op de arbeidsplaats moet werken in omstandigheden waarin communiceren over afstand vrij onmogelijk is, simpelweg omdat smartphones niet goed werken en niet veilig genoeg zijn. Bcom innoveert en biedt oplossingen voor dit probleem. Bcom heeft smartphones en tablets op de markt gebracht die op android draaien en op ieder vlak voldoen aan de eisen die tegenwoordig aan een mobiel apparaat gesteld worden. De extra dimensie die Bcom toevoegt aan deze apparaten is dat ze werken in extreme temperaturen, ze waterdicht zijn en is er helemaal niets aan de hand is wanneer deze meermaals een flinke klap maakt.

Welke smartphones heeft Bcom?

Bcom heeft twee smartphones op de markt gebracht. Als eerste de ATEX gecertificeerde smartphone (EX-SM14), deze smartphone voldoet aan allerlei voorschriften waarover u hier meer kunt lezen. De Smartphone draait op Android en is zelfs bestendig tegen explosies. De smartphone kunnen we in de lijn van explosies daarom ook wel zwaar bepantserd noemen. De telefoon is hier te vinden.

Als tweede de smartphone die niet ATEX gecertificeerd is maar daarom niet minder zwaar bepantserd(SA-SM14). De telefoon is waterbestendig en ook schokbestendig maar is niet ATEX gecertificeerd omdat deze niet explosiebestendig is. De telefoon is te bestellen op deze pagina.

Welke Tablets heeft Bcom?

Naast Smartphones worden er ook Tablets aangeboden die tegen een flinke stoot kunnen. Deze Tablets hebben een 7 Inch scherm en om dit scherm zit ook een bepantsering, de Tablets draaien net zoals de smartphones op Android. Bcom heeft op dit moment twee tablets op de markt waarvan er 1 ATEX gecertificeerd is. Deze tablet, de EX-TB14, is de perfecte oplossing voor wanneer de werkruimte explosierisico heeft. De Tablet is namelijk explosiebestendig en hier verder te bekijken. De andere tablet, de SA-TB14 is niet explosiebestendig en hierdoor ook niet ATEX gecertificeerd maar is wel schokbestendig en wanneer er volle zon op het beeldscherm staat vormt dat geen hinder voor de leesbaarheid van het beeldscherm. De tablet is hier nader te bekijken.